Concurs August 2010

Trimis de: Mazariche la 03.08.2010
Campionatul mondial de furat.Finala(care echipa fura ccele mai multe electronice in 30 de minute dintr-o hala castiga.)In finala,echipele S.U.A,Franta si Romania. Intra echipa S.U.A.Dupa 30 de minute,de-abia se cunostea daca intrase cineva. Intra echipa Frantei.Dupa 30 de minute,se cunostea ceva-ceva. Intra echipa Romaniei,iar dupa 5 minute iese unul si intreaba: -Sefu,luam si prizele?
52 voturi
Trimis de: bughy bughy la 05.08.2010
Un specialist in calculatoare si un specialist in masini se contraziceau: - Bah, daca faceam eu masini, in zece ani erau de 2 ori mai rapide si consumau mai putina benzina. - Daca faceai tu masini, cand apasai pedala de frana aparea pe un ecran \"Doriti sa franati chiar acum???\" :))
28 voturi
Trimis de: Cnet la 20.08.2010
Banc cu pedofili: - Schimb una de 10 pe doua de 5!
28 voturiTrimis de: grigoras la 02.08.2010
era odata in italia , napoli o persoana nou venita si si-a parrcat masina in fata blocului.Seara hotii i-au furat casetofonul din masina,dimineata se trezeste si vede k nu mai este casetofonul,isi cumpara unul nou si il monteaza la loc.A doua seara la fel,a treia tot ,a patra zi dimineata se trezeste si din nou casetofonul nu-i,ca l-au furat hotii.Isi cumpara altul dar in loc sa-l monteze a pus un bilet in care scria:TZEAPA FRAIERE NU MAI ESTE CASETOFONUL!.Dimineata se trezeste nu mai gaseste masina ci gaseste doar biletul unde mai era adaugat pe unde a scris el asa:LASA K IL PUNEM NOI!
27 voturi
Trimis de: luciarad la 29.08.2010
Un ardelean rupt de beat gaseste intr-un final o toaleta, scoate scula si se usura din belsug. In clipa imediat urmatoare iese o doamna din cabina alaturata si tipa disperata: Boule, asta e pentru femeiiiiii! , la care el replica sec si flexat cu treaba in mana: Si asta e tot pentru femei....
24 voturi
Trimis de: urs adrian la 04.08.2010
de ce tin olteni sapa langa televizor? daca se strica un canal sa sape altul
23 voturi
Trimis de: ADY41 la 02.08.2010
La un spital de nebuni,vine o comisie in inspectie.Din momentul in care coboara din masina,fiecare membru al comisiei,primeste cate o palma de la fiecare nebun pe care il intalneste.Ajunsi in fata biroului directorului de spital,intalneste un nebun care le da doua palme.Ajunsi in biroul directorul,il itreaba ce se intampla.Acesta le raspunde ca fiecare palma primita de la fiecare nebun,pentru ei semnifica un salut de politete,adica BUNA ZIUA.Acestia au inteles,dar au cerut explicatii in legatura cu nebunul de la usa lui.Directorul le explica ca acesta se exprima mai greu fiind BALBAIT,de aceea au primit doua palme.
22 voturi
Trimis de: tury la 03.08.2010
Melcul fugea prin padure ca dementul si se intalneste cu ursu: - Melcule, de ce fugi ma? -Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot! - Pai ce treaba ai tu cu DNA-ul, ma? - Pai io casa, nevasta-mea casa, fimiu casa, de unde atatia bani? Pleaca melcul,si dupa cinci minute fuge si ursu care se intalneste cu strutu: - De ce fugi, bai ursule? - Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot! - Pai ce treaba ai tu cu DNA-ul, ma? - Pai io blana , nevasteamea blana , fimiu blana, de unde atatia bani? Pleaca ursul,si dupa cateva minute fuge si strutul,care se intalneste cu maimuta: - De ce fugi, strutule? - Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot! - Pai ce treaba ai tu cu DNA-ul, ma? - Pai io traiesc pe picior mare, nevastaemea pe picior mare, fimiu pe picior mare,de unde atatia bani? Fuge strutul si dupa cateva minute fuge si maimuta.dupa 50 de metrii se opreste maimuta si zice: -Ba, ce sa-mi faca mie DNA-ul ma ca io sunt in curu` gol, nevasta-mea in curu gol, fimiu in curu gol!
22 voturi
Trimis de: anonim la 18.08.2010
Feri, unguru\', e angajat paznic de noapte la o centrala pe gaz metan. A doua zii se da de stire ca centrala a explodat. Feri e chemat la sef: - Ma Feri ce s-a intamplat ma aseara? Tu ai aprins vreun chibrit acolo inauntru? - Da, sefu\', io aprins ca scria acolo: ASE FERI DE FOC!
21 voturi
Trimis de: andutza la 29.08.2010
Azi am încercat sa fac o retragere dintr-un bancomat, însa am primit mesajul “fonduri insuficiente”. Nu stiu daca se referea la ei sau la mine.
21 voturi
1 2 3 4 >>