Concurs Decembrie 2009

Trimis de: B00lean la 27.12.2009
Ce faci Bula? Ba da.
82 voturi
Trimis de: B00lean la 27.12.2009
Bula merge!
41 voturi
Trimis de: GABY la 19.12.2009
Cicã vine un popa la Politie: -- Domnule politist, mi s-a furat bicicleta ! Vã rog frumos sã mi-o gãsiti pentru cã eu sunt un om mort fãrã ea... am slujbe de tinut în satele vecine si nu am cu ce sã ajung acolo ! Cauta politistii ce cautã vreo 2 zile, da\\\\\\\' nu gãsesc nimic. Se duc la popã si îi zic: -- Pãrinte, nu am putut sã-ti gãsim biciclet, da\\\\\\\' uite ce sã faci... mâine când tii slujba la noi în sat, atunci când zici care e treaba cu cele 10 Porunci, te opresti putin dupã ce o zici p-aia cu \\\\\\\"Sã nu furi !\\\\\\\" si vezi cine se înroseste la fatã. Dupã aia vii si ne spui nouã si rezolvãm. Vine popa dupa slujbã fericit la politisti si le spune: -- Gata, bãieti, s-a rezolvat! Politistii: -- Ei, cine s-a înrosit ? Popa: -- Stati putin cã nici n-am ajuns la a 7-a poruncã (\\\\\\\"Sã nu furi !\\\\\\\") pentru cã la a 6-a (\\\\\\\"Sã nu preacurvesti !\\\\\\\") mi-am adus aminte unde mi-am UITAT bicicleta !
40 voturiTrimis de: Ionutz.C. la 21.12.2009
Se strang toate animalele la inceputurile lumii sa se hotarasca unde merg sa traiasca. Girafa : -Pai eu am gatu lung, familia mea are gatul lung, sunt maro, familia mea e maro ... noi mergem in Africa ! Ursul polar: -Pai eu am blana groasa, familia mea are blana groasa, eu sunt alb, familia mea e alba ... noi mergem la Polul Nord ! Crocodilul: -Pai eu am gura mare, familia mea are gura mare ... noi mergem in OLTENIA !
35 voturi
Trimis de: Ionutz.C. la 21.12.2009
Vulturul zbura deasupra padurii cand deodata se intalneste cu iepurasul: -Unde mergi vulture ? -Sa-mi pun pu.. de fier ! raspunde vulturul. Se intalnesc cei doi a 2-a zi: -Unde mergi vulture ? intreaba iepuresul. -UNDE VREA PU.. MEA !!!
32 voturi
Trimis de: B00lean la 27.12.2009
A-Iti spu nun banc sec?? B-Da. A-Un banc sec.
29 voturi
Trimis de: Rboss la 11.12.2009
Greirul isi sarbatoreste ziua de nastere in poiana.Toate insectele padurii sunt invitate,printre ele si miriapodul.Petrecerea este in toi,toti invitatii sunt prezenti,mai putin miriapodul.Dupa inca cateva ore,soseste si miriapodul,striand nervos:Cine a scris la intrare\"Va rog sa va stergeti picioarele inainte sa intrati\"?!
28 voturi
Trimis de: geo la 12.12.2009
Alinuta face autostopul. Trece lupul cu bicicleta. O ia si pe Alinuta pe bicicleta. Mai merg ei ce merg. Alinuta(in gand):\"Dac-ar sti lupul ca n-am chilotei pe mine....\" Lupul(in gandul lui)\"Dac-ar sti Alinuta ca n-am cadru la bicicleta...\"
28 voturi
Trimis de: Radu22 la 09.12.2009
Se duc intr-o zi trei oameni la o agentie federala(gen FBI),un roman,un englez si un neamt.Mai intai intra neamtul in camera de testare.Se intalneste acolo cu un om care ii spune: -Trebuie sa faci un singur lucru ca sa fii angajat.Uite,iti dau acest pistol iar tu trebuie sa te duci in camera de acolo si sa o omori pe sotia ta. -Vai,domnule,dar nu pot face asa ceva!!!Am doi copii cu ea si ne intelegem foarte bine.Imi pare rau dar nu pot. Intra apoi englezul si,la fel,nici el nu accepta sa-si omoare sotia. La sfarsit,intra romanul. -Uite iti dau pistolul asta!Dute in camera aia si omoara-ti sotia.Daca faci asta esti angajat. -Ok. Cum intra romanul in ca,era se aud focuri de arma si apoi se aud bufnituri,strigate,si deodata nu se mai aude nimic. Iese romanul suparat si spune: -Bai de ce dracu va-ti batut joc de mine?Mi-ati dat gloante oarbe si a trebuit sa o omor cu scaunul!!!
27 voturi
Trimis de: Zaha Mihai la 04.12.2009
Bulă îl întreabă pe Ştrulă: - Esti şmecher? - Bineînţeles. - Atunci dă-ţi un cap în gură!
26 voturi
1 2 3 4 5 >>