Concurs Decembrie 2010

Trimis de: stevemina la 05.12.2010
Bula statea de vorba cu doi copii,prieteni de joaca . - Mama mea e asa de mica , incat abia ajunge sa stinga lumina! zice unul dintre ei. - Mama mea e asa de mica incat trebuie sa se ridice pe varfuri ca sa bage stecherul in priza!zice si al doilea. - Da,ba,da mama mea e asa de mica,zice si bula ca trebuie sa se urce pe scaun ca sa stearga pe jos!
60 voturi
Trimis de: daniel calin la 14.12.2010
La ora de geografie:PROFU catre Bula:Ia zimi si mie cate continente exista pe Terra.........Bula:7.......Profu:foarte bine...Spune-le......Bula:1,2,3,4,5.6.7.
42 voturi
Trimis de: robert la 12.12.2010
Itic de cite ori venea acasa o gasea pe Rachela goala.Azi asa miine la fel pina intr-o zi cind indignat ii spune deschizind dulapul:uite tu Rachela cite rochii ti-am cumparat si tu tot goala stai, si incepe sa le numere-una doua trei patru salut Strul cinci sase.....
41 voturiTrimis de: necunoscut la 11.12.2010
Au ieşit blondele la manifestaţie, supărate că se fac bancuri pe seama lor. Pe pancarte scria \"Nu toate proastele sînt blonde!\"
32 voturi
Trimis de: Ungureanu Florentina la 03.12.2010
Merge un enorias la preotul din sat si ii spune: -Domn\' parinte, stiti... mi-a murit cainele si as vrea o mica inmormantare crestineasca, asa... dupa cum se cade. Preotul ii raspunde: -Mai Ioane, eu am avut bunavointa si te-am ascultat, dar du-te ma dracului si ingroapa-l undeva, unde ai mai vazut tu inmormantare la caini, cu popa? Merge Ioane acasa si a doua zi, vine iar: -Domn\' parinte, apoi io, m-am gandit ca totusi... o mica slujba acolo, nu se poate? Preotul: -Mai Ioane, du-te unde-i vrea, du-te cauta-ti pe cine-i vrea, sa ti-l ingroape, du-te la neoprotestanti si nu ma mai bate la cap. Ioane se indreapta spre usa suparat si zice: -Apoi, daca asa sta situatia, eu cu nevasta-mea am strans, cu greu, vreo 3000 de euro pt inmormantarea lui AZORICA... Preotul: -Apoi ma, stai asa, despre AZORICA-i vorba??? No stai asa ma.... ca Azorica-i caine ortdox ba.
32 voturi
Trimis de: Maxim Andrei la 07.12.2010
La revolutie o femeie gravida este impuscata.Se duce la doctor:are 3 gloante in ea ce nu pot fi scoase. Naste femeia 2 fete si un baiat. La 5 ani vine fata: -Mama, am facut pipi un glont! -Nu-i nimic, mama,esti sanatoasa. La fel si a doua fata la 10 ani. La 15 ani vine baiatul: -Mama, am sa-ti zic ceva dar e rusinos. -Ai facut pipi un glont? -Nu,cand am dat-o la laba, l-am impuscat pe tata.
29 voturi
Trimis de: razvan c tin la 29.12.2010
Doi politisti trimisi sa patruleze pe strazi .Unul isi tot sugea degetul. Celalalt,enervat, il intreaba -Ce dracu ai mah de iti tot sugi degetul? -Lasa ma bah, ca am ceva intre unghie si nu stiu dak e pamant sau rahat. -Esti prost. Da mi mie sa verific...Ii ia degetul...miroase,gusta si da verdictul: Tu nu vezi ca e rahat?! -Da bah...ai dreptate. Ca ma si miram de unde dracu sa am eu pamant in fund.
27 voturi
Trimis de: cristi la 20.12.2010
doua bancuri scrise de un autor necunoscut de celalalt banc : ba bancule pe tine cine te-a scris ca esti genial ; R: un geniu dar inca nu stie ; dar pe tine cine te-a inventat ? R: un fizician ; dar inca nu stie?! R: ba stie dar nu vrea sa recunoasca
20 voturi
Trimis de: AJBlack la 31.12.2010
Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze. Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune: - Auzi, stii ce, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti. La care celalat ii raspunde: - La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria... \"Nu te vom uita niciodata\"- fratii Popescu.
17 voturi
Trimis de: AJBlack la 31.12.2010
Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze. Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune: - Auzi, stii ce, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti. La care celalat ii raspunde: - La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria... \\\\\\\"Nu te vom uita niciodata\\\\\\\"- fratii Popescu.
14 voturi
1 >>