Concurs Decembrie 2011

Trimis de: Elena la 04.12.2011
era un vultur pe nume Alinut . Vine porumbelul si ii zice Alinut faci o cursa .Alinut raspunde ca nu are rost deoarece au mai facut de inca 10 ori si tot el a pierdut :))
2473 voturi
Trimis de: Marian Lupescu la 01.12.2011
La scoala copii sunt intrebati daca stiu ce ce au fost adusi pe lume. Bula, ca de obine cu ambele maini pe sus. .. - ...eu tovarasa, eu !!!!!!! - Nu Bula ca tu spui prostii. Costele ia spune tu. - Pai cred ca a venic cu barza... Bula: - Nu e adevarat tovarasa !! - Ionescule spune tu.- Pai cred ca am veniut cu un ren. Bula: - Nu-i adevarat tovarasa !! Si intreaba asa profa cam juna de clasa. In final - ca sa scape de Bula ii sa si lui voie: - Bula, zi si tu, da sa nu spui prostii !!! - Nu tovarasa. Eu am venit pe lume ce FERIBUTU ! Profa ?!?! nelamurita : - Cu ce bule ?? - Cu FERITOTU doamna ! _ Cum ? Explica ! - Pai am auzit aseara cand tata ii spunea lui mama: \"- FA ! nu mai FERI BOTU ca iar ramai gravida si iar mai faci un Bula !!!\"....
31 voturi
Trimis de: dupa net la 13.12.2011
O doamna se plange la un preot: - Mi-a facut o prietena cadou un papagal. Este foarte frumos si m-am bucurat foarte mult la inceput, dar dupa aceea de cate ori trec pe langa el spune: \\\\\\\\\\\\\\\"Crapa mai repede, scorpie batrana!\\\\\\\\\\\\\\\" - Nu va faceti griji, scumpa doamna, ii spune preotul, am sa va imprumut pentru o saptamana papagalul nostru al bisericii, care este foarte evlavios si care sigur va avea o influenta pozitiva asupra papagalului dumneavoastra. Dupa o saptamana aceeasi doamna vine si mai suparata: -Dar acum ce s-a mai intamplat? intreaba preotul. -Acum, dupa ce ce papagalul meu zice \\\\\\\\\\\\\\\"Crapa mai repede scorpie batrana\\\\\\\\\\\\\\\", celalalt spune \\\\\\\\\\\\\\\"Asculta Doamne, rugaciunile noastre!\\\\\\\\\\\\\\\"
29 voturiTrimis de: Enigel la 27.12.2011
Doua prietene foarte bune, studente se casatoresc si au convenit ca atunci cand discuta in public despre sex, sa foloseasca expresia \"Cartofi prajiti\" Prima se destainuie:\"Draga, eu sunt foarte fericita. Mananc cartofi prajiti o data pe zi. Dar tu?\" Cealalta ii raspunde plina de multumire:\"Draga, la noi este asa: dimineata cartofi prajiti, pa pranz cartofi prajiti, seara cartofi prajiti si mai lingem si farfuria!\"
19 voturi
Trimis de: Elly la 04.12.2011
Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba: - Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut? - Ceva bijuterii, un televizor si putine economii... - Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit? - Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala... - Bula, de ce a murit? - A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi, sa facem pireu. A cazut pe scari si si-a rupt gatul. - Ce ghinion! Si ce-ati facut? - Macaroane cu branza.
19 voturi
Trimis de: Marius la 15.12.2011
Sotia primarului se duce la baia publica.Cabinele fiind ocupate , ea asteapta sa-i vina randul.La un moment dat , apare o prostituata locala , careia i se face imediat loc.Manioasa , primarita se plange sefului. -Aceste , ridicand din umeri , raspunde:-Va rog sa fiti intelegatoare! Pe dumneavoastra va asteapta numai stimabilul nostru primar , pe ea , insa , tot orasul.
12 voturi
Trimis de: Mimiku9 la 21.12.2011
Stewardesa către un călător: - Doriţi cina? - Ce pot să aleg? - Da sau nu.
12 voturi
Trimis de: Adrian la 04.12.2011
O elevă de la Liceul Jean Monnet, olimpică la concursul național de matematică, este întrebată de unul dintre părinți: Draga mea, de ce trebuie să mai faci pregătire la acest obiect, când tu ai obținut cel mai important premiu? La care fata răspunde: D-nul profesor mi-a spus că abia când voi împlini 18 ani, îmi va închide paranteza și vom trece la următorul capitol intitulat ,,Pe la spa..\\\'\\\'.
11 voturi
Trimis de: ....... la 03.12.2011
Un spermatozoid fugea dupa un ovul. Spermatozoidul ii spune ovulului: -Cand te prind copil te fac!!!
9 voturi
Trimis de: Marius la 15.12.2011
La scoala , elevii au primit tema sa scrie o compunere cu titlul \'\'Daca as fi miliardar\'\'. Toti scriu , numai Bula nu scrie. -De ce nu scrii? este intrebat de catre profesoara. Bula foarte calm : -Imi astept secretara.
8 voturi
1 2 >>