Concurs Februarie 2010

Trimis de: Dumitru Ionut la 28.02.2010
O furnica trece pe sub un elefant si asta se balega chiar peste ea. Dupa vreo doua ore iese furnica de sub balega si zice: -Fir-ar al dracului, m-a nimerit chiar in ochi!!!
24 voturi
Trimis de: luciii la 12.02.2010
Bula la scoala: - Doamna profesoara, am prins 2 iepuri. - Vii? - Vii! - Presupun ca a fost greu! Cum i-ai prins? Cu o capcana? - Nu, regulandu-se!
23 voturi
Trimis de: liviu la 28.02.2010
Dumnezeu l-a creat pe adam si femeia, adam se duce la Dumnezeu si zice: Adam: Doamne! D-zeu: Da, adame. Adam: de ce ai creat femeia asa de frumoasa? D-zeu: Ca sa o iubesti adame. Adam: Dar, Doamne de ce ai facut-o asa de proasta? D-zeu: Ca sa te iubeasca adame.
22 voturiTrimis de: Mari la 02.02.2010
- Cu cat dai calul bade ? - Cu 5 milioane. - Ii cam scump. - Ii scump, da\'i un cal fain. - Ii fain, da\' sa stii ca mie mi se pare ca-i orb. - Nu crez. - Hai sa-l probam. Dau ei drumul calului, care o ia la fuga si nimereste, din goana, cu capul drept intr-un copac. - No, zisu-ti-am ca-i orb? - Dirept ai zis, da\' ai vazut ce curajos ii?
21 voturi
Trimis de: fdgd la 12.02.2010
fdgf
21 voturi
Trimis de: lucius91 la 18.02.2010
Pe centura Bucurestiului un tip merge la prima tipa si-o intreaba de tarif. - 50 de euro, raspunde tipa. - Daca-ti dau 100, o facem cum vreau eu? Tipa sta si se gandeste \"Mai stii ce pervers e!!!\" mai bine nu. Merge tipul la alta intreaba de tarif si i se raspunde ca-i 75 euro. Ii propune dublu dar s-o faca cum vrea el si la fel tipa de frica, refuza. Si asa din fata in fata cand ajunge la ultima, tipa care, ca sa-l descurajeze ii cere 1000 de euro. - Daca-ti dau 2000 o faci cum vreau eu? ii propune tipul. Sta si se gandeste, isi da seama ca pentru 2000 de euro merita sa incerce si accepta. Merg in camera iar dupa o ora coboara, el foarte fericit si pleaca, ea botoasa. Toate tipele, curioase in jurul ei. - Ei, tu, cum o vrut? - Ei!! Cum!!! Pe datorie!
20 voturi
Trimis de: bufyy la 12.02.2010
-Un francez,un italian si un roman pe un vapor. -La care fracezul:ai mei sunt cei mai tari! -la care cei doi:cum asa? francezul:albert ia sari in apa si adu un rechin sare el in apa si pune pe masa rechinul francezul:vam spus ca suntem cei mai tari italianul:noi sutem si mai tari,dorini sari si adu doi rechini iese din apa cu doi rechin si pune pe masa italianul:vam spus ca noi suntem mai tari romanul; astai treba de muieri la care cei doi cum asa? romanul:vasile sari si adu un rechin la care vasile sa aduca mata romanul:vam spus cai treba de muieri
20 voturi
Trimis de: Andrei S la 13.02.2010
Pe vremea lui Ceausescu, concurs de vanatoare intre MFA si MAI: cine impusca cei mai multi iepuri, intr-un interval de o ora. Primul intra in padure un oftiter de la MFA. Dupa o ora se intoarce cu trei iepuri. Apoi, intra in padure un ofiter de la militie. Trece o ora si nimic. Mai trece o ora si tot nimic. Atunci juriul decide sa-l caute. Il gasesc intr-o poienita. Tinea un biet iepure de urechi, il tot cara la palme si racnea: - Spune, unde sunt ceilalti! Spune, unde sunt ceilalti!
20 voturi
Trimis de: cristina la 18.02.2010
Unul la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti bojocii: - Nutii! Nuutiii! Nici un raspuns. Iarasi : - Nutii! Nuutiii! Tot nici un raspuns. Iarasi : - Nutii! Nuutiii! Catadicseste unul sa deschida : - Ce aia ma-tii vrei ma, de zbieri asa la 7 dimineata? - Nuti s-a sculat? - Nu mi s-a sculat!
20 voturi
Trimis de: Mari la 02.02.2010
Badea Ion vrea sa isi vanda calul la targ. - Cu cat dai calul bade ? - Cu 5 milioane. - Ii cam scump. - Ii scump, da\'i un cal fain. - Ii fain, da\' sa stii ca mie mi se pare ca-i orb. - Nu crez. - Hai sa-l probam. Dau ei drumul calului, care o ia la fuga si nimereste, din goana, cu capul drept intr-un copac. - No, zisu-ti-am ca-i orb? - Dirept ai zis, da\' ai vazut ce curajos ii?
19 voturi
1 2 >>