Concurs Februarie 2011

Trimis de: eu la 25.02.2011
Doi cocosi ies de la cinema. Primul il intreaba: -Ce facem acum? Mergem acasa sa bem bere sau mergem la rotisor sa vedem gaini in pielea goala
49 voturi
Trimis de: misoginu la 19.02.2011
singurul pleonasm din limba romana format dintr-un cuvant? PROASTA
45 voturi
Trimis de: Seby la 21.02.2011
In acelasi timp, dinspre Washington spre Moscova porneste o bomba atomica, iar dinspre Moscova spre Washington o alta bomba atomica! Se intalnesc bombele in aer, deasupra Oceanul Atlantic: - Salut, bomba ruseasca! - Salut, bomba americana! - Haidem sa bem ceva! Bea bomba ruseaca votca, bea bomba americana whisky. Bomba americana se imbata. Cea ruseasca ii spune celei americane: - Hai sa te duc acasa!
45 voturiTrimis de: radu la 01.02.2011
Ion si Maria dupa cateva pahare de vin li se deschisa apetitul de sex,in timp ce ion sa dus sa mai scoata o cana de vin maria se dezbraca si se urca in pat.Cum statea ea asa in asteptare un soarece se baga in gaurica.Apare Ion,nestiind ce sa faca suna la salvare.Venim imediat il asigura cei de la salvare;dar pana ajungem noi ia o bucata de branza si stai la gaurica poate iese la mancare.Peste catva timp soseste si echipajul,iar Ion statea cu o bucata de sunca si astepa..Ma prostule ce ti-am zis noi sa iei o bucata de branza nu de sunca...Apai eu am inteles da sai intai sa iasa mata....
43 voturi
Trimis de: vlad la 04.02.2011
Un politist patrula pe plaja si la un moment dat vede un copil jucandu-se in nisip. Se apropie si il intreaba: - Ce faci aici? - Un politist, raspunde speriat copilu\'. - Pai si din ce il faci? intreaba mirat politaiul. - Apa, nisip si cacat! Nervos politistul ii trage o corectie zdravana copilului. A doua zi, aceeasi plaja, acelasi organ, acelasi copil: - Ce faci aici? intreaba agentul. - Un pompier, raspunde copilul. - Si din ce il faci? - Din apa si nisip. - Cacat nu pui? - Pai nu, ca iese politist!
41 voturi
Trimis de: eu cel cristi la 22.02.2011
Daca vine Muntele la tine si nu te cheama Mahomed, mai bine fugi: sigur e alunecare de teren!
41 voturi
Trimis de: Alexandru la 02.02.2011
Știți de ce negrii din America nu merg cu mașini decapotabile? Ca sa nu le fie fluturate buzele..:))
40 voturi
Trimis de: Seby la 21.02.2011
Trei inşi, beţi turtă, merg în patru labe, unul după altul, pe calea ferată. - Nu se mai termină odată scara asta? se plînge cel din coadă. - Măcar are balustradă, oftează al doilea. - Ura! băieţi, vine liftul, strigă cel din faţă.
39 voturi
Trimis de: mihaela la 24.02.2011
ursul isi cumpara un pasat . vine si iepurele si fac pariu cine ajunge la 300 km . ursul este primul ... ajunge la 300 de km . URSUL:te pisas pe tine ? IEPURELE : NU. da ursu era plin =))=)). randul iepurelui...ajunge ji el la 300 km . URSUL : te pisas pe tine ? IEPURELE: poti sa te si caci ca eo nu ajung la pedale =))=)))
39 voturi
Trimis de: eu micutzu la 02.02.2011
culmea ar fi sa infigi o lalea in branza si apoi sa o mulgi si sa-ti dea lapte
37 voturi
1 2 3 4 >>