Concurs Ianuarie 2010

Trimis de: Strateanu Mariana la 04.01.2010
in timpul unui divort,judecatorul citeste sentinta: -Doamna,curtea v-a gasit vinovata! L-ati pacalit,l-ati inselat si pe deasupra, l-ati lasat sa va prinda cu alt barbat in pat. - cred ca gresiti.El este vinovatul! Mi-a spus ca merge pentru o saptamana la vanatoare de cerbi si s-a intors dupa 3 zile. Sa nu se mire ca i-au crescut coarne.
49 voturi
Trimis de: Cnet la 06.01.2010
Ion munea din greu in gradina. Vecinul: - Ioane, Ioane, vino repede ca a murit soacra-ta mai Ioane! Ion: - Lasa mai vecine, mai intai munca si pe urma distractia!
47 voturi
Trimis de: Andrey la 03.01.2010
Strula il intreaba pe bula :Cand ai mancat fasole ultima data. Bula:ieri. Stula:inseamna ca de asta purta mama si tata masti de oxigen pt ca eu ma-m obisnuit cu mirosl asta de copchil spar prin casa.
45 voturiTrimis de: floryn la 06.01.2010
o femeye intra goala in bar cere o bere barmanul se uita lung la ea femeia zice nu ai mai vazut femei goale la care barmanul zice ba da dar sant curios de unde scoti tu bani sa platesti berea
33 voturi
Trimis de: Daniel la 08.01.2010
Un tzaran merge cu porcul la targ. In prima zi a zis ca il da pe o 100ron. Vine la el un om imbracat bine si il intreaba : Mah omule ce-i dai de mancare porcului de arata asa bine? Tzaranu: Dom\'le io ii dau de mancare in fiecare zi de tote laturi, porumb, cartofi, pana si din mancarea noastra ii dau, bag in el cat incape. Omul: Cum adica domnule dumneata iti bati joc in ultimul hal de porcu asta indesandu-l cu atata mancare? Sunt de la protectia animalelor va dau o amenda de 100ron pt ca va bateti joc de animalul acesta A doua zi tzaranu a zis ca incearca sa il vanda totusi cu 200ron ca sa isi scoata amenda. Tot asa vine un om la el: Domnule cum reusiti sa aveti un porc asa frumos ? Ce-i dai sa manance de are asa ceafa, atata carne pe el si asa bine cladit?.. Tzaranu: Dom\'le nu stiu cum se face da\' anu asta io nu i-am dat prea mare lucru sa manance da\' el so facut mare si frumos. Omul: Cum adica domnule matale infometezi porcu ? Cum iti permiti sa iti bati joc de el in asa hal? 100 de ron amenda. A treia zi s-a gandit tzaranu ca totusi ar trebui sa il dea cu 300 de ron ca sa isi scoata parleala. Vine un alt doritor la el si il intreba : Domnule cum reusesti sa ai un porc asa frumos, cu asa shunci pe el, cu coditza aia, cu urechile alea? Tzaranu: Dom\'le stii ce? Io dimineatza cand ma trezesc ii pui 5 lei in mana s-apoi el sa-si ie ce vre!
28 voturi
Trimis de: Daniel Dragomir la 08.01.2010
- De ce ai ochii asa de mari, bunicuto? - De la lifting, mamaie, de la lifting.
28 voturi
Trimis de: IQnut la 21.01.2010
Un scoțian aduce acasă un coș plin cu căpșuni. Ia una din ele și o da fiului său zicându-i: - Ia puișor mănâncă! Restul au același gust...
26 voturi
Trimis de: Lucius91 la 21.01.2010
Un taran american si unul roman se intalnesc la un moment dat. Romanul il intreaba pe american: - Mai, tarane american, fermierule, spune-mi si mie cat pamant ai acolo la tine? - Mai tarane roman, spune americanul, eu ma urc dimineata in masina si tot merg, si merg, si merg pana seara. Si tot pe pamantul meu raman. Na cam atata pamant am eu in America. Taranul roman ramane gura-casca, face o pauza prelunga de gandire, dupa care spune: - Apoi ma, masina de aia am avut si eu.
26 voturi
Trimis de: Ursuleasa Andrey la 08.01.2010
Intr-o zi Bula s-a dus la piata cu maicasa ,deodata lu Bula i-a venit sa faca pipi.iar maicasa i-a spus ca nu se poate acum mai tarziu .Mergand maideparte lui Bula iar ii vine sa faca pipi dar maicasa ii spune bula suntem in mijlocul pietei ne vede lume,iar bula facu pipi dupa un gard.Ajungand acasa maicasa ii spune Bula cand ity vine sa faci pipi sa flueri.In ziua aceea Bula a plecat cu bunicul sau in gradina in timp ce mama lui dormea , si atunci lui Bula ii vine sa faca pipi ,deodata Bula incepe a fluera iar bunicul sau ii spune taci dracului din gura ca doarme mata.
25 voturi
Trimis de: IQnut la 21.01.2010
Un scotian aduce acasa un cos plin cu capsuni. Ia una din ele si o da fiului sau zicandu-i: - Ia puisor, mananca! Restul au acelasi gust...
25 voturi
1 2 3 4 5 >>