Concurs Ianuarie 2010

Trimis de: m4sm4s la 10.01.2010
doi oameni aterizeaza fortat pe o insula cu canibali . se despart . pe primul il prind canibalii si il intraba : Ce alegi:morto-morto sau buci-buci. Se gandeste .. morto-moto suna rau , mai bine aleg buci-buci. Il iau canibali si il F** in c## de la primul la ultimul . Dupa ce scapa se intalneste cu al doilea. Asta , vazandu-l asa il intraba ce a patit ... astalalt ii spune tot si la urma ca orice ar face sa nu aleaga buci-buci. Il prind si pe al doilea canibalii si il intreaba . Alege morto-morto. Se strange consiliul canibalilor si decid: te condamnam la morto-morto prin buci-buci
8 voturi
Trimis de: razvan stoleriu la 12.01.2010
Intru-zi de vara pe plaja din costinesti se intalneste un tigan cu 50 cent...la care tiganul il opreste si-l intreaba: -wai voua de ce va ies copii negri? 50 se duce cu tiganul dupa un hotel si isi scoate su.. si il intreaba: -voi o aveti asa de mare ? -nu! -asa de groasa? -nu! -pai vezi ca intra lumina ....
8 voturi
Trimis de: cosmin suditu la 01.01.2010
Alinuta, ia micul dejun. Cand mama o vede ca se uita fix la o cutie si nu mai misca deloc, o intreaba: - Alinuta, de ce te uiti fix la cutia aia de suc si nu o bei? - Pai uite ce scrie pe ea: \"CONCENTRAT\"
7 voturiTrimis de: ciupylik la 12.01.2010
doi hoti au jefuit un camp de porumb. hot1;ma frate dar unde impartim porumbul,dak vine gardianu??? hat2:hai in cimitir ca acolo nu trece nici dracu! hat1:dar de unde stim k nu intra cineva si ne pandeste? hat2:pai fi atent ,punem 2 porumbi in poarte si dak se misca inseamna ca a intrat cineva. incep ei sa isi imparta porumbul ,cand la un moment dat trece gardianul si asculta la poatra: hoti;unu mie unu tie unu mie unu tie . gardianu:vai drace ,astias impart morti in cimitir . fuge la popa gardianu :parinte am trecut pe langa cimitir si am auzit cum impart dracii morti popa se imbraca si asculta la cimitir cu gardianu: hotu1:ma am impartit corect nu?? hotu2:da frate dar mai avem doi la poarta.
7 voturi
Trimis de: m4sm4s la 10.01.2010
Ioneasca , Popeasca si Vasileasca stateau de vorba . Ioneasca: Auziti fetelor ce am patit aseara . S-a luat apa calda . Am spalat rufele cu apa rece , vasele cu apa rece. Vine Ionescu acasa ii pun mana pe pu## ,PU## rece. A doua zi. Popeasca:Auziti fetelor ce am patit aseara . S-a luat apa calda . Am spalat rufele cu apa rece , vasele cu apa rece. Vine Popescu acasa ii pun mana pe pu## ,PU## rece. A treia zi nu vine Vasileasca , nici a patra , nici a cincea,dupa o saptamana apare si Vasileasca cu o mana in ghips , piciorul in atele un ochi vanat , doi dinti lipsa. Celelalte : Vai tu da ce-ai patit?? Vasileasca: Ce sa patesc . S-a luat apa calda , am spalat vasele cu apa rece , hainele cu apa rece , vine vasilescu acasa ii pun mana pe pu## pu## calda . Si ii spun : Pai cum mai Vasilescule tu o ai calda ca Ionescu si popescu o aveau rece?!
6 voturi
Trimis de: razvan stoleriu la 12.01.2010
un pacient la medic: -domnu\' doctor am o problema -care? -un ou imi este albastru ! -asistenta pregatest sala de operatie -dar nu este nici o cale de mijloc -nu trebuie extirpat ii scoate oul...dupa o saptamana -domnu\' doctor iar am o problema -asistenta pregatest sala de operatie ti-am zis ca se va extinde (poc ramane bietul om fara ultimul ou) dupa inca o saptamana iar vine la doctor -domn\' doctor carnatul este si el albastru examineaza doctorul pe acolo si zice la asistenta -auzi ! oare nu o fii la blugii !!
5 voturi
Trimis de: yo la 10.01.2010
ion si maria erau lefteri...aveau decat o casuta unde in geamuri aveau pus nailon...iar acoperisul era prieten cu vantul....j intr-o seara dormeau pe jos...j intra nijte hoti in casa.... maria:-mai,ioane au intrat hotii in casa... ion:-tași,fă...mie mi-e rusine ca nu au ce fura si tu urli in gura mare?=))
1 voturi
1 2 3 4 5 6