Concurs Ianuarie 2011

Trimis de: Rosse Mary la 14.01.2011
Un american vizitează Bucureştiul cu un taximetrist. Trec pe lângă Guvern: -Ce este clădirea aceasta aşa de mare? -Este Palatul Guvernului, domnule. -Şi în cât timp a fost construită? -Cam în 10 ani. -Mult timp! La noi, era gata în 2 ani! Ştiţi că noi avem tehnologie mai avansată. Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg şi americanul iar întreabă: -Clădirea aceasta ce e? -Este sediul Primăriei, domnule. -Şi în cât timp a fost construită? -Cam în juma\' de an. -Mult... La noi era gata în 2-3 luni. Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung la Casa Poporului: -Ooooooo, dar ce este clădirea aceasta? La care taximetristul: -Nu ştiu, că azi-dimineaţă nu era aici
85 voturi
Trimis de: BlueEyesTLI la 16.01.2011
Un tip malac, mare fan de motoare, merge la reprezentanta Harley, si-si cumpara cel mai tare motor. Isi mai adauga el toate optionalele si piesele de tuning disponibile, de-l lasa in extaz pe vanzator. Care, incantat la culme, il ia deoparte pe client: - Uite, pt ca-s foarte multumit de achizitia pe care ai facut-o, si te vad foarte pasionat, iti dau gratis alifia asta: cand vezi ca e innorat, si sta sa ploua, dai repede cu alifia asta pe toata partea metalica, o lustruiesti repede, si nu-ti mai prinde apa si jegul de motocicleta, nu mai rugineste, ce mai, ramane impecabil de curata si stralucitoare si dupa ce ploua. Ia tipul cutiuta cu alifia, o baga in buzunar, se urca pe motor, si ... direct la viitoarea lui sotie. S-apoi direct la viitorii lui socri, sa le arate noua \\\"bijuterie\\\". Binenteles, petrecere mare, masa plina, tot tacamul. Tipa, inainte sa se aseze la masa, ii zice discret: - Vezi ca la noi in familie e o regula cand stam la masa: cine vorbeste ultimul, spala vasele! Binenteles, in timpul mesei, discutii, vorbaraie. La un monent dat, tacere totala, si ii pica tipului fisa ca el este ultimul care a vorbit. Astia-lalti nimic, muti in continuare. Termina de mancat, asta era tot mai nervos ca a cazut de fazan, si tre\\\' sa spele vasele: \\\"Sa mor io daca spal vasele! Tre sa fac ceva, sa-i fac pe astia sa vorbesca!\\\" Si la moment dat, o ia pe tipa, o dezbraca, si ii \\\"trage un numar\\\", acolo de fatza cu ma-sa si cu tac-su. Astia, mucles; stateau si se uitau, nu ziceau nimic. Tipul o ia atunci pe soacra-sa, si-i trage si iei \\\"un numar\\\". Tacere de mormant, nu tu tipete, urlete, scandal, nimic. Se uita tipul pe geam disperat, poate-poate ii mai vine vreo idee, si vede ca incepe sa picure. Scoate repede cutiuta cu alifia, desface capul, baga degetele, la care socru-sau urla: - Laaaas-o dracu, spal eu vasele!
77 voturi
Trimis de: BlueEyesTLI la 16.01.2011
Se duce un taran la Primarie si ii spune primarului: -Don’ primar apai vreau sa-mi schimb numele ca e urat si nu imi place. -Dar cum te cheama? zice primarul -Magaru Ion… -Mda.., zice primarul, urat nume. Si cum vrei sa te cheme? -Magaru Vasile
67 voturiTrimis de: BlueEyesTLI la 16.01.2011
Un oltean merge pentru prima data la oras si aude si el de SIDA. Merge inapoi in sat si se duce la gardul vecinului si-l intreaba: -Ma, vecine, tu ai SIDA? Sta vecinu\' nostru si se gandeste: daca-i spun ca AM, mi-a cere sa-i dau; daca-i spun ca N-AM, zice ca nu-s om gospodar: Dupa ce se gandeste raspunde: -Am, dar numa\' putin mi-o ramas pe fund.
65 voturi
Trimis de: BlueEyesTLI la 16.01.2011
Un poliţist aştepta autobuzul în staţie, iar lîngă el mai era şi o mamă cu un copil. Copilul: -Mamă, dar de ce nu a ajuns încă autobuzul? Mama: -Pentru că acum îl spală, că era foarte murdar. Peste 5 minute. Copilul: -Mamă, de ce nu a ajuns încă? Mama: -Pentru că acum îi umflă cauciucurile, fiindcă erau dezumflate. Peste alte 5 minute, copilul: -Acum de ce nu a mai ajuns? Mama: -Pentru că acum îl vopsesc ca să fie mai frumos. Auzind, poliţistul începe să se dea cu capul de stîlp: -La naiba, acum şi-au găsit şi ei să-l vopsească?
57 voturi
Trimis de: Rosse Mary la 14.01.2011
Cica se întîlnesc un \"domn\" si o \"doamna\" la nudisti ... Domnul: Ma bucur ca v-am întîlnit! Doamna: Vad!
51 voturi
Trimis de: BlueEyesTLI la 16.01.2011
Conferinta tinuta pe internet de presedintele Romaniei, Traian Basescu, care observa: - In ultimele 5 minute am primit 1 milion de mesaje cu aceeasi intrebare: \"Vor fi candva majorate salariile?\" ... Cred ca-i SPAM.
37 voturi
Trimis de: BlueEyesTLI la 16.01.2011
Sloganul electoral al PD-L: \"Frati romani !... Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte !\"
37 voturi
Trimis de: Rosse Mary la 14.01.2011
Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se inneaca! Prost suna la salvamar: -Ba,se inneaca Nimeni! -Ba,tu esti prost? -Da ma,eu sunt :))
30 voturi
Trimis de: michele la 07.01.2011
De 1 aprilie Bula vroia sa pacaleasca si el pe cineva asa ca se duce la maica-sa si ii zice: -Mama, s-a spanzurat tata in garaj! Maica-sa fuge repede plangand in garaj. -Bula, dar nu e nimeni spanzurat in garaj. La care Bula raspunde: -Pacaleala de 1 aprilie, tata e spanzurat in pod
27 voturi
1 2 >>