Concurs Ianuarie 2012

Trimis de: olympian la 05.01.2012
Doua babe pe bancuta in cimitir: - Auzi,tu cati ani ai? - 97! - Pai si te mai duci acasa?
25 voturi
Trimis de: olympian la 05.01.2012
Ardelenii se hotarasc sa declare razboi Chinei. La un moment dat unul dintre ei ii atentioneaza pe ceilalti: - Ba, da\'-s milioane! - Da\' chiar, ba, unde-i ingropam?
20 voturi
Trimis de: olympian la 05.01.2012
Un caine merge prin desert si spune: Daca nu gasesc un pom, fac pe mine
20 voturiTrimis de: olympian la 05.01.2012
Intrebare: De ce purta Gigi Becali ochelari la Steaua - Ceahlaul? Raspuns: A vrut sa vada meciul 3D, dar l-a vazut 3-1!
18 voturi
Trimis de: olympian la 05.01.2012
Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: \"Ma, da\' daca explodeaza?\" La care ailalti: \"Apai nu-i bai, ca mai avem una!\"
15 voturi
Trimis de: olympian la 05.01.2012
-Unde te duci asa de dimineata cu bicicleta bunico? -La cimitir la bunicu. -Si bicicleta cine o aduce?
15 voturi
Trimis de: ionut la 01.01.2012
Iepurasul merge la brutarie intr-o zi. - Tanti, tanti, va rog mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni? - N-avem asa ceva, noi suntem o brutarie respectabila, mars de-aici. A doua zi se duce din nou: - Tanti, va rog mult, mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni? - Intelege ca aici facem numai paine de calitate, nu avem asa ceva. A treia zi: - Tanti, va rog mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni? - Da, ma, ca m-ai innebunit, am gasit cateva mici, mici si tari, tari de tot, de nu le poate manca nimeni, pe fundul unui sertar.
12 voturi
Trimis de: ionut la 01.01.2012
Iepurasul merge la brutarie intr-o zi. - Tanti, tanti, va rog mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni? - N-avem asa ceva, noi suntem o brutarie respectabila, mars de-aici. A doua zi se duce din nou: - Tanti, va rog mult, mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni? - Intelege ca aici facem numai paine de calitate, nu avem asa ceva. A treia zi: - Tanti, va rog mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni? - Da, ma, ca m-ai innebunit, am gasit cateva mici, mici si tari, tari de tot, de nu le poate manca nimeni, pe fundul unui sertar. Iepurasul: - Bun, acuma sa vedem cine le mananca.
12 voturi
Trimis de: olympian la 05.01.2012
O batranica astepta in statia de tramvai. Cind vine primul tramvai, il intreaba pe baiatul care statea linga ea: - Maica, ce tramvai e? - 13, mamaie! - Esti sigur? - Normal! De ce? - Pai asa am vazut si eu scris pe un gard \"p**a\" si, cind colo, era depozit de lemne.
12 voturi
Trimis de: olympian la 05.01.2012
. Un autocar ce mergea spre Spania a oprit la un popas, sa faca o pauza de 15 minute. De nicaieri, apare o banda de hoti. Seful lor le zice hotilor, niste barbati foarte bine facuti: -Pe femei le violati, iar pe barbati ii jefuiti . -Dar haide sa le lasam pe femei in pace, sefu’, zice unul virgin . Iar o femeie din spatele autocarului sare repede: -Da’ de ce te bagi tu in treaba sefului tau?!
12 voturi
1 2 3 4 5 >>