Concurs Iulie 2011

Trimis de: dragan adriana mary la 13.07.2011
Un functionar public din subordinea Directorului Economic al unei institutii publice merge la seful lui cu o propunere de reducere de buget pentru achizitie papetarie.Asteapta smerit ca acesta sa ii dea ok-ul pentru a-si redacta in mod oficial documentele de achizitie. Directorul il inteaba sec ..Ce astepti?Vreau o propunere la propunerea de reducere de buget.Eu lucrez la aun alt nivel..superior!
39 voturi
Trimis de: carlo la 16.07.2011
uun om se duce la o farmacie si ii cere doua prezervative si femeia il intreaba ce marime . barbatul confuz spune ca nu stie si vanzatoarea ii da un panou cu gauri de diferite marim si ii spune sa se duca la baie si sa vada ce marime. peste o jumateate de ora vine barbatul si spune: -lasatii prezervativele cat costa panou??
30 voturi
Trimis de: RoadHog la 19.07.2011
Bula a platit la doi pescari sa-l plimbe cu barca pe mare. La un moment dat se isca o furtuna. Unul din pescari tragea la vasle spre mal, iar celalalt scotea apa din barca. Istoviti se opresc din munca si se uita inapoi sa vada ce face omul ce i-a angajat. Disperati ei vad ca Bula baga apa in barca... - Ce faci mai nenorocitule, in loc sa scoti apa, o bagi in barca? - Mama m-a invatat ca intotdeauna sa tin cu cel mai tare...raspunse Bula
29 voturiTrimis de: Crank la 15.07.2011
Bula pune ochii pe o profesoara in scoala si nu sti ce sa faca ca sa o fu** intr-o zi prinde curaj si o intreaba :\"Doamna profesoara ce ar trebui sa fac ca sa va f**??\" La care profa :\"Draga Bula diseara la ora 12 la mine in birou vi cu un curcan si o facem \" zis si facut vine Bula la 12 cu curcanul se pune peste prfofesoara o f*** bine , dupa o vreme se urma profa peste Bula si-l fute bine ....dupa o vreme cei 2 termina si Bula vrea sa plece dar ia si curcanul al care profesoara :\"Bula dar noi ce am vorbit???\"...la care Bula:\"Doamna profesoara te-am futut ti-am dat curcanul , m-ai futut mi-am luat curcanul\":))))
26 voturi
Trimis de: Crank la 15.07.2011
Ins eara de craciun sta o fata ft frumoasa singura pe un pod si plange ...mosul auzind-o merge sa vada ce se intampla ...fata ii povesteste ca nu are familie si ca nu are cine sa o iubesca....mosul auzind acestea ii promite fetei o familie si indeplinirea unei dorinte daca se ft** cu el .....fara discutii fata trece al treaba si se fu** cu mosu dupa care acesta se pregaseste d eplecare la care fata :Mosule si familia mea si dorinta pe care mi-ai promis-o ???? La care mosul Fetita tati la varsta ta inca mai crezi in Mos Craciun:))
25 voturi
Trimis de: mira la 27.07.2011
Un cioban batran merge la oras. In gara de nord se da jos si merge sa ia un taxi. Vede un mercedes negru, frumos. Se suie in el si ii spune soferului sa-l plimbe prin Bucuresti. Dupa cateva minute de liniste, ciobanul incepe cu un sir de intrebari: pt ce e butonul ala, pt ce e maneta aia etc. Soferul ii raspunde la toate, dupa care ciobanul intreaba ce e semnul ala pe capota masinii. Acesta ii spune ca e un semn cu care isi fixeaza el tintele. Ciobanul, nelamurit ii spune sa-i arate practic. Soferul spune: - Uite vezi biciclistul ala? Il fixez acum si dau peste el. Se apropie de biciclist, se face catre el dupa care il evita. Mai vad un motociclist si cu acesta la fel, aceeasi poveste. La urmatorul biciclist soferul se face catre el, dupa care se aude un zgomot. Nedumerit se intoarce si-l intreaba pe cioban: - Ce s-a intamplat? La care ciobanul, foarte fericit, ii raspunde: - Noroc ca-l luai eu pe asta ca-l ratai tu si de data asta!
25 voturi
Trimis de: Crank la 15.07.2011
Intr-o zi apare in biserica o fata care se duce direst la preot si ii povesteste ce vis urat a avut ea aseara...stiti parinte am visat ca a venit aseara la mine un preot si m-a Fut** la care preotul o i-a si o fu** dupa o clipa zice fata sti parinte am mai visat ca mi-a dat si 100 de euro la care popa VISE DRAGA TATI VISE:)))
24 voturi
Trimis de: roadhog la 19.07.2011
Bula a platit la doi pescari sa-l plimbe cu barca pe mare. La un moment dat se isca o furtuna. Unul din pescari tragea la vasle spre mal, iar celalalt scotea apa din barca. Istoviti se opresc din munca si se uita inapoi sa vada ce face omul ce i-a angajat. Disperati ei vad ca Bula baga apa in barca... - Ce faci mai nenorocitule, in loc sa scoti apa, o bagi in barca? - Mama m-a invatat ca intotdeauna sa tin cu cel mai tare...raspunse Bula
21 voturi
Trimis de: kokosmyn la 20.07.2011
Cu putin timp inaintea unui meci Dinamo - Craiova, un suporter oltean pleaca cu masina personala spre Bucuresti, sa vada meciul. Pe drum, vede un preot care facea autostopul si il ia in masina. Ajungand in Bucuresti, olteanul vede un fan dinamovist fluturand un steag. Din instinct, vireaza spre acesta intetionand sa-l ia pe capota, insa isi da seama ca e si preotul in masina si-l evita in ultimul moment. Desi l-a evitat, aude un bubuit ca de tabla infundata. Mirat, priveste in oglinda retrovizoare si se confeseaza preotului: - Stiti, parinte, am pacatuit, era sa-l calc pe dinamovist. - Stai linistit, fiule, l-am luat eu cu portiera pe jigodie.
19 voturi
Trimis de: Mickey la 30.07.2011
O blonda incearca sa invete tot ce a pierdut in toti anii de scoala.Ia o carte de ex. pt cls.I si se apuca sa invete.Dupa nici 5 min. se duce la prietena ei satena si desteapta si-o intreaba speriata: -Fata dar ce trebuie sa fac la exercitul asta????? -Nimic,ma tuto!Asta e cuprinsul!
19 voturi
1 2 >>