Concurs Iunie 2011

Trimis de: aNNdrey# la 02.06.2011
Nijte barbati la coada la prezervative! La un Moment dat apare o baba. -Maika ce se vinde aici>? -hmmm...Bomboane mamaie,spuse unul dintre barbati. Si baba se aseaeaza la coada.Dupa un timp mai apare un barbat. -Mamaie io i` inteleg pe astia ca stau aici,dar u ce vrei? -Maika mai sug j io cate una!
38 voturi
Trimis de: Annelisa la 06.06.2011
In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. “Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta,” spuse privind fetele ingrijorate “singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra.” Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: “Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?” “Depinde,” raspunse medicul ” 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie.” Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: “Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?” Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: “Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi!”
37 voturi
Trimis de: Iulia la 06.06.2011
Un bâlbâit si un cocosat se duc la fotograf sa-si faca poze de buletin. Bâlbâitului îi trebuie o gramada de timp ca sa-i explice fotografului pentru ce, cum, câte poze vrea. Cocosatul moare de râs. Bâlbâitul nervos îi zice: -De, de, c, c, ce, to, to, tot râzi, m, m, ma, s, s, s, sa, t, t, te, v, vad p, p, pe t, t, ti, ti, tine cu cum ai s, sa în, închizi bu, bu, buletinul.
37 voturiTrimis de: razvan la 26.06.2011
O blonda vrea sa isi ia carnetul de soferi, instructorul vrea sa o puna la un test drive. Blonda se descurca foarte prost la care blonda spune Blonda: dle instructor, cum m-am descurcat Instructor: nu e de mirare de ce la masini toata lumea pune atentie Blonda la volan
6 voturi
Trimis de: Ionut Barlan la 30.06.2011
Ce este un punct negru, cu doua puncte albe? Un purice cu vata in urechi! :))
5 voturi
Trimis de: Tweety la 09.06.2011
-Ce face o blonda in desert ? -Curata praful !!
1 voturi
Trimis de: Tweety la 09.06.2011
Inainte de a pleca la scoala , tatal lui bula ii dai o scrisoare fiului sa io dea profesoarei . In scrisoare zicea \"Dupa ore sa ne intalnim la copacul din curtea scolii\". In drumul spre scoala Bula a citit si el scrisoarea.La ore ii da scrisoarea profesoarei.Bula se duce cu o ora inainte de a se intalni cei doi. Cand ajunge tatal lui Bula si Profesoara , tatal incepe sa cante: -La umbra unui nuc batran .. Si bula de sus : -In pizda matii ca-i salcam!!!
1 voturi
Trimis de: Yekeyeke la 10.06.2011
- Care-i diferenta dintre o barca si o blonda? – Pe barca stai in fund si dai din maini, pe blonda stai in maini si dai din fund!
1 voturi
Trimis de: didii la 11.06.2011
bula intra peste masa in baie . masa se acopera repede si bula o intreaba - mama ce ai intre picioare?da masa - o pasarica !! - vezi ca tia intrat in piz_a!! :))
1 voturi
Trimis de: didii la 11.06.2011
se duce bula la bar si cere la barman - barman 3 cafele, una pentru mine,una pentru tine si una pentru mata ...a doua zi la fel ..a treia zi la fel ..se supara barmanu si il bate pe bula ..a patra zii vine bula -2 cafele barmanu -dc doar doua? -una pentru mine si una pentru mata ,ca tu te agiti prea tare !!:))
1 voturi
1 >>