Concurs Mai 2010

Trimis de: Florentina la 29.05.2010
Draga, hai sa facem economii. - Bine... dar cum ? - Invata sa gatesti si da afara bucatareasa. - Foarte bine... Atunci invata sa faci dragoste si dam afara si soferul.
157 voturi
Trimis de: Florentina la 29.05.2010
Barbatul o intreaba pe nevasta sa: - Vrei sa incercam o pozitie diferita in seara asta? Femeia ii raspunde: - Buna idee, tu ramai aici in picioare si speli vasele si eu ma asez pe sofa!!!!!
154 voturi
Trimis de: Rusu Alexandru la 28.05.2010
Într-o alimentară, intră un cîine cu o bancnotă în gură, latră spre un salam, dă bancnota vînzătorului, ia salamul în gură şi pleacă. A doua zi la fel! A treia zi, vînzătorul urmăreşte cîinele, care ajunge în faţa unei uşi, sună şi iese un tip care îl ia la bătaie pe bietul cîine. Vînzătorul, revoltat, intervine: - Dom\'le, eşti nebun! Cîinele ăsta e foarte inteligent! De ce-l baţi? - Lasă, domnule, că ştiu eu ce ştiu! Îl bat pentru că iar şi-a uitat cheile acasă!
147 voturi



Trimis de: Allexinno la 29.05.2010
Teroristii il rapesc pe Basescu si apoi il suna pe Tariceanu: - L-am rapit pe presedintele vostru. Pana maine la ora 12.00, puneti mana de la mana si strangeti 2 milioane de euro, altfel ii dam foc! A doua zi, teroristii suna si zic: - Taricene, ai facut ce ti-am cerut? - Da, am pus mana da la mana si... - Si...?!? - Am strans doi litri de benzina!...
83 voturi
Trimis de: All3xutz la 30.05.2010
Iata vine-un Jeep pe strada cu un girofar pe el, Baiazid statea in dreapta si rosti catre sofer: “Sper ca Mircea sa ajunga, sa nu-ntarzie din nou. Ia vezi daca-a tras masina langa gura de metrou…” “-N-a venit, Maria Ta, zise el privind in jur…” “-Si mi-a zis ca fix la 12 ne vedem langa Carrefour”. Asteptand vreo 5 minute isi pierdu orice rabdare, Si trimite bodiguarzii sa se uite prin parcare La un semn (curba la dreapta), se opreste un X5. Si din el coboara Mircea, in bermude si opinci.
70 voturi
Trimis de: sima geanina la 29.05.2010
Vezi că inspectorul care a fost luna trecută a dispus să fie marcate toate vieţuitoarele din fermă. Ai terminat? - De ieri. Dar a fost greu al dracului. - Cu taurii, nu? - Taurii ca taurii, mă aşteptam, dar cel mai migălos a fost cu albinele!
69 voturi
Trimis de: Rusu Alexandru la 28.05.2010
Alinuţa era oarbă din naştere. Într-o zi, mama ei îi dădu o cremă şi îi spuse: - Dă-te cu asta ca să poţi vedea. - Mamă, mamă, nu merge! - Alinuţa, ai uitat că azi e 1 aprilie?
33 voturi
Trimis de: Marius la 28.05.2010
Doua vecine se intalnesc in fata blocului.Una o intreaba pe cealalta: -Vecino,ori esti bonlava? -Nu vecino.Da de ce intrebi? -Pai am vazut ieri ca iesea doctorul de la tine din apartament. -Pai si ce?Si de la tine au iesit trei soldati si nu te-am intrebat daca a inceput razboiul.
24 voturi
Trimis de: Sabina la 28.05.2010
Un om foarte batran zacea pe patul de moarte. Deodata simti cum aroma prajiturii lui favorite cu ciocolata urca incet si ademenitor pe scari. Si-a adunat fortele ramase si s-a ridicat din pat. Sprijinindu-se de perete merse pana la usa si cu un efort si mai mare coborî scarile, tinandu-se cu ambele maini de balustrada. Gafaind, se sprijini de tocul usii si arunca o privire in bucatarie. Daca n-ar fi simtit durerile acelea cumplite, ar fi zis ca este deja in rai. Acolo, puse pe un ziar, erau sute de prajituri favorite cu ciocolata. Era asta raiul sau era ultima dovada de iubire din partea sotiei, care se asigura ca sotul ei parasea lumea fericit? Cu un ultim efort, se arunca inspre masa. Mana tremuranda ajunse la o prajitura de pe marginea mesei, cand brusc este lovit de o lingura de catre sotie. - \"Nu te atinge de astea\", spuse ea, \"sunt pentru inmormantare\"
24 voturi
Trimis de: Mirela la 28.05.2010
O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus “penis”. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED….NOT LONG ENOUGH.
21 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >>