Concurs Mai 2011

Trimis de: Rusu Alexandru la 29.05.2011
Un tip, mai pe seara, face autostopul. Il vede pe unul cu o caruta venind pe sosea si il intreaba: - No, bade, departe-i Clujul? - D\'apoi nu-i departe! Urca tipul in caruta, adoarme, si mai spre dimineata se scoala si intreaba: - Bade, da unde-i Clujul? - No, acu-i departe!
131 voturi
Trimis de: vicky007 la 18.05.2011
O unguroaica sta \"la ocazie\" in Aiud. Opreste un TIR, se deschide portiera,iar femeia intreaba,intr-o romana stricata: -Sui pe mine pan\'la Turda? -Sui pe tine si pan\'la Cluj,da\'cine tzine de volan??
39 voturi
Trimis de: molan maria daniela la 10.05.2011
Afaceristul evreu... Un evreu din Rusia primeste permisiunea de a emigra în Israel ... La granita, rusii îi controleaza bagajul, gasesc împaturit între haine un bust al lui Lenin si-l intreaba: - Ce e asta? Evreul: - Ar trebui sa întrebati CINE e asta, nu CE e asta... Asta e Lenin, cel care a pus bazele socialismului si a adus bunastarea poporului rus.. si l-am luat ca amintire a zilelor de prosperitate...OK, rusii îl lasa sa treaca. Pe aeroport în Tel Aviv, granicerii gasesc bustul lui Lenin si întreaba: - Ce e asta? Evreul: - Ar trebui sa întrebati CINE e asta, nu CE e asta. Asta e Lenin, nenorocitul din cauza caruia am parasit eu Rusia si l-am luat cu mine ca sa am pe cine sa blestem în fiecare zi. Îl lasa si astia sa treaca... Tipul se duce acasa, pune bustul pe raftul unei biblioteci si, la o petrecere organizata de familie cu ocazia sosirii sale, un nepot vede bustul si întreaba: - CINE e asta? La care evreul îi raspunde: - Ar trebui sa întrebi CE e asta, nu CINE e asta. Raspunsul e: 10 kilograme de aur de 24 de carate, fara impozit , vama sau TVA !
37 voturiTrimis de: vicky007 la 18.05.2011
La ANUNTURI: Preot,caut slujba de orice fel. Rog seriozitate.
36 voturi
Trimis de: puiu ionela la 26.05.2011
o femeie care avea un papagal primeste vizita unor vecini cand acestia ajung la usa femeia zice \"intrati intrati\"papagalul baga pe urechi !la masa femeia zice \"mai luati mai luati \" papagalul baga pe urechi! la plecarea acestora femeia zice \"sa mai veniti sa mai veniti! \"papagalul baga si de data asta pe urechi .noaptea venira hotii cand intrara papagalul zice \"intrati intrati \" cand fura le zice \"mai luati mai luati \" iar la plecare \"sa mai veniti sa mai veniti \". morala :nu lasti geamul desfacut !!
33 voturi
Trimis de: Cristi la 19.05.2011
Gaina catre cocos.Auzi cocosule sti ca ar trebui sa incercam si noi sa traim placeri mai profunde.Ce anume fa.Sa facem si noi sex oral.Esti proasta fa cum sa facem sex oral daca tu nu ai buze.
32 voturi
Trimis de: vicky007 la 18.05.2011
Scufita Rosie dupa discoteca,obosita,franta de atata distractie si bautura. Ajunge pe un camp si isi propune sa traga un pui de somn. Dimineata o vede o vaca pe Scufita cat de obosita este si se gandeste ca daca ar bea putin lapte de la ea si-ar mai reveni.Ajunge langa Scufita sa-i dea sa bea. Scufita: -Pe rand baieti,pe rand!
29 voturi
Trimis de: vicky007 la 18.05.2011
Clubul de fotbal Dinamo Bucuresti organizeaza o intalnire a fanilor cu scutierii. INTRAREA ESTE LIBERA.
29 voturi
Trimis de: Bloodwyn la 31.05.2011
rece Bulisor pe langa un bloc in constructie si vede un muncitor cum cade de pe schela. Intr-un final apare si politia care il ia la intrebari pe Bula (fiind singurul martor): - Copilas, ai vazut cum a cazut nenea? - Da, am vazut! - Si din ce cauza a cazut? - Pai...a vorbit urat! - Si ce a spus? - \"F...ti p...a matii de copil, nu mai scutura schela\"!!
28 voturi
Trimis de: Morar Raul Miodrag la 31.05.2011
Un om, pleaca de la serviciu in pauza de masa, si, grabit, da o fuga la banca sa plateasca o factura. Ajunge la banca, intra si vede fericit ca nu mai e nimeni… Se apropie de ghiseu: - Buna ziua… am de platit o factura, va rog! Casierita: - Va rog sa va intoarceti la coada, si sa va asteptati randul, ca toata lumea… Omul nostru, nedumerit, se uita in jur, iese din banca, apoi intra din nou, tot nimeni… asteapta putin, apoi merge la casierie: - Buna ziua… am de platit o factura, va rog. Casierita il invita iar sa astepte la coada pana-i vine randul… la care omul nostru se intinde peste ghiseu si-i arde o palma sanatoasa! Casierita, zbuciumata: - Cine-a dat? Omul nostru raspunde: - Nu stiu, nu vezi ce aglomeratie e aici?
28 voturi
1 2 3 >>