Concurs Mai 2012

Trimis de: adyna la 24.05.2012
Examen de absolvire la Academia de Marina: - Ce faci daca in fata navei vine un uragan strasnic, chiar cand esti aproape de tarm? - Arunc imediat ancora, domnule comandant. - Si daca vine un alt uragan din spate? - Arunc din nou ancora, domnule. - Si daca vine altul de la tribord? - Ordon aruncarea ancorei... - Si de unde naiba ai atatea ancore? - Dar dv. de unde ati făcut rost de atatea uragane?
25 voturi
Trimis de: adyna la 24.05.2012
Merge un barbat cu un pistol intr-un club si incepe sa strige : – Cine s-a culcat cu nevasta-mea? Nu zice nimeni nimic. Barbatul mai striga o data: – Cine s-a culcat cu nevasta-mea?! Incepe unul sa rada. – Ce e asa amuzant? – Nu ai destule gloante…
25 voturi
Trimis de: adyna la 24.05.2012
Un politist gaseste un pinguin si il duce la sectie la care seful: - Ce faci cu pinguinul asta, du-l la gradina zoologica. A doua zi apare din nou cu pinguinul. - Ma ti-am spus sa-l duci la gradina zoologica. - Am fost ieri la gradina zoologica. Azi mergem la cinema.
24 voturiTrimis de: adyna la 24.05.2012
Parinte, ieri noapte am facut sex cu 7 femei. - Si nu regreti ca ai pacatuit? - Nici vorba, eu nu sunt credincios. - Si atunci de ce ai venit la mine? - Pai, trebuia sa ma laud si eu cuiva, nu?
24 voturi
Trimis de: nandi la 20.05.2012
un cioban statea pe camp cu oile lui. in timp ce canta din fluier trece pe acolo un filozof cunoscut in toata lumea si il intreaba: - ancestralule domn, aceste mamifere tetra-copitate se afla in posesia dumneavoastra? - indubitabil domnule, indubitabil.
22 voturi
Trimis de: adyna la 24.05.2012
Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, isi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos. - Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie. Barbatul se gindeste putin, isi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune: - Hai, spal-o si calc-o.
22 voturi
Trimis de: Petrica Paul la 28.05.2012
Un tigan aduna niste lemne prin padure...si-l prinde paduraru.. - Ce faci ma tigane aici, iar nu mai ai lemne de foc si ai venit sa furi? - Nu domnu padurar, adunam cateva lemne sa dau la iepuri sa manance. - Si mananca iepurii lemne, mai tigane? - Nu stiu domnu padurar, dar daca nu le mananca le bag si eu pe foc.
12 voturi
Trimis de: Petrica Paul la 28.05.2012
Gaseste Bula un tigan in padure legat de burta, atarnat de-o craca. - Ce faci ma tigane acolo? il intreaba Bula. - Uite vreau sa ma spunzur si eu... - Pai de burta? Spanzurate de gat. - Am incercat dar ma sufocam.
10 voturi
Trimis de: Petrica Paul la 28.05.2012
Un tigan se duce in livada la furat si il prinda paznicul. - Ce faci ma tigane aici? - Uite am gasit si eu niste mere pe jos si vroiam sa le pun inapoi...
9 voturi
Trimis de: Petrica Paul la 28.05.2012
Un tigan la scoala la ora de gastronomie, il intreaba profesoara: - Tigane, ce-ai mancat azi? - Ceai, doamna profesoara. - Cat tigane? - Doua cani. Ora viitoarea ii pune aceeasi intrebare: - Tigane, ce-ai mancat azi? - Ceai, doamna profesoara. - Cat tigane? - Doua cani. - Pai mai tigane spunele si tu la parinti sa-ti dea si alceva de mancare, nu numai ceai. Se duce tganul acasa si ii spune lui tasu, la care tasu ii raspunde: - Cand te-o mai intreba profesoara ce-ai mancat ii spui si tu ...muschi tiganesc. La urmatoarea ora de gastronomie, profesoara intreaba: - Ia zi tigane ce-ai mancat azi? - Muschi tiganesc, doamna profesoara. - Cat tigane? - Doua cani...
8 voturi
1 >>