Concurs Martie 2012

Trimis de: GABOS la 05.03.2012
van dame la film.van dame la un alt film.van dame la o filmare ... si zice van dame. -van dame la film
5 voturi
Trimis de: GABOS la 05.03.2012
culmea culmilor:sa te deoache un caine
5 voturi
Trimis de: GABOS la 05.03.2012
culmea culmilor:sa pui galeti la strasina casei cand ploua ca sa nu dai banii pe apa
5 voturiTrimis de: alexandra la 22.03.2012
Indienii dintr-o rezervatie izolata il intreaba pe noul sef de trib daca iarna va fi friguroasa sau blanda. Tanarul sef de trib nu e deloc familiarizat cu traditiile strabunilor, asa ca le spune sa culeaga vreascuri si se duce apoi sa telefoneze la Serviciul National de Meteorologie. - Iarna va fi friguroasa?, intreaba el. - Asa se pare, i se raspunde. Seful de trib le spune oamenilor lui sa stranga mai multe vreascuri. Dupa o saptamana, suna iar: - Sunteti siguri ca va fi foarte frig? - Absolut siguri. Seful de trib le spune oamenilor sa stranga toate lemnele de foc pe care le gasesc. Peste o saptamana suna din nou: - E asa cum mi-ati spus? - Va fi cea mai friguroasa iarna din istorie. - De unde stiti? - Pentru ca indienii strang lemne de foc ca la balamuc!
4 voturi
Trimis de: alexandra la 22.03.2012
Un politist se apropie de un baietel care plange in fata unui chiosc de ziare. - Ce-ai patit?, il intreaba el. - \"Superman\" n-a mai aparut!, se lamenteaza pustiul. - Ma ocup eu de asta, il linisteste politistul. Apoi striga: Hei, Superman, iesi afara! N-o sa-ti facem nimic
3 voturi
Trimis de: ana la 26.03.2012
Doua blonde. Prima o intreaba pe a doua: - Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe luna sau Londra? A doua: - Fata ce fraiera esti... pai vezi tu Londra de aici??!!
3 voturi
Trimis de: alexandra la 22.03.2012
Bula... la inchisoare, condamnat la moarte, miezul iernii, ultimele trei dorinte... Prima: Vreau sa mananc capshuni ! Pai Bula, nu vezi, e iarna, de unde capshuni? Nu-i nimic, eu nu ma grabesc... Vine vara, capshuni, gata, dorinta a doua: Vreau sa ma dau cu schiurile ... Pai bine Bula, e vara, de unde zapada? Nu-i nimic, eu nu ma grabesc... Vine din nou iarna, se duce Bula si schiaza, gata, a treia dorinta: Vreau sa fiu ingropat ca un bun comunist la picioarele tovarasului Nicoale Ceausescu ! Pai bine, Bula, tovarashu\' e bine, sanatos, cum vrei tu sa te ingropam langa el? Nu-i nimic, eu nu ma grabesc...
2 voturi
Trimis de: Rocs la 22.03.2012
Pacientul: „Domnule doctor, mi se intâmpla ceva ciudat de mai multa vreme: imi sta tot timpul sculat… “Doctorul il consulta si spune: „Pai e prea scurt si nu are cum sa atârne...”
2 voturi
1 2 3