Concurs Noiembrie 2009

Trimis de: Mihai la 02.11.2009
Un tinar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, panicat, chiar. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazindu-l atit de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea: Draga Parinte, Fiule Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii: 1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data. 2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers… 3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar. 4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana. 5. Poruncile lui Dumnezeu sint 10 nu 12. 6. Iar apostolii sint 12 nu 10. 7. Cind vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului. 8. Cind vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e “Fiul si banda lui”. 9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca “i-a zburat curul cu dinamita”… 10. Cind vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti “bulangiu”. 11. Tatal, Fiul si Sfintul Duh nu sint Batrinul, Juniorul si Stafia… 12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa “Nasul”. 13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p…a ma-sii. 14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat… 16. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva. 17. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease. 18. Apa sfinta se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori ceafa. 19. “Casuta” aia este confesionalul, nu toaleta 20. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella. 21. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevara 22. Pacatosii, cind mor, se duc in Infern, nu in aia ma-sii. 23. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana. 24. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat linga tine si pe care l-ai numit “travestit cu fusta rosie” eram eu…. In rest a fost bine.
60 voturi
Trimis de: abcblue la 21.11.2009
Un roman, ajuns in Franta, isi ia \"petit dejuner\"-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza: - Voi painea o mancati toata? Romanul raspunde, prost dispus: - Evident. Francezul facand un balon cu guma: - Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta. Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista: - Voi puneti marmelada pe paine?\" Romanul: - Evident. Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice: - Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania. Atunci, romanul intreaba: - Voi francezii faceti sex? - Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens. - Si ce faceti cu prezervativele folosite?\" continua sa intrebe romanul. - Le aruncam, bine-nteles. - Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.
48 voturi
Trimis de: crystyan_cradu la 01.11.2009
Într-o unitate de tancuri, unei grupe de proaspeţi recruţi li se prezintă pentru prima oară un tanc. Plutonierul comandant de grupă începe să le explice: - Tancul este de tip T-55, fabricat în URSS. Are cineva vreo întrebare? Nimeni nu întreabă nimic. - Pe tanc, se află instalat un aruncător de grenade calibrul 120. Are cineva vreo întrebare? Nimeni nu întreabă nimic. - Tot pe tanc avem o staţie de comunicaţii radio. Are cineva vreo întrebare? Un soldat ridică mîna timid. - Da, soldat, spune! - Tovarăşe plutonier, staţia radio e pe lămpi sau pe tranzistori? - Băi, pentru tîmpiţi ca tine o să repet: este pe tanc!
34 voturiTrimis de: silion dragos la 16.11.2009
Un tip merge la farmacie... > − Aveti prezervative cu gust de cirese? > − Da, avem. > − 4 cutii, va rog. > Dupa nici o jumatate de ora tipul se intoarce > − Aveti prezervative cu gust de banana? > − Da, avem. > − 4 cutii va rog.. > > Trec vreo 20 de minute si tipul revine ... > − Aveti prezervative cu gust de capsuni? > − Da avem. > −Dati-mi si mie vreo 3 cutii > − Auzi, dom\\\\\\\'le? Voi va > f....i sau faceti compot?
33 voturi
Trimis de: cb la 16.11.2009
ce face alinuta in desert? Matura nisipul hahaha
33 voturi
Trimis de: Raul la 06.11.2009
Bula si Strula discutau despre neintelegerile lor cu parintii. Bula: - Mai Strula, nu ma mai inteleg deloc cu ai mei, pur si simplu nu vor sa asculte. Strula: - Sa stii ca si la mine se intampla acelasi lucru. Dar care e problema mai exact? Bula: - Pai, sa-ti dau un exemplu. Acum cateva zile, taica-meu imi zice \"Bula, ia 5 lei si du-te si cumpara televizoare!\". Strula: - Ai dreptate, e absurd sa-ti ceara asa ceva. Bula: - Exact, e absurd daca nici macar nu-mi zice cate sa cumpar. Dar cu tine ce s-a intamplat, Strula? Strula: - Ieri se gandeste taica-meu un pic si imi zice \"Strula, ia du-te si vezi daca sunt la birou!\". E de neinteles sa imi ceara asa ceva. Bula: - Pai normal, cand puteai sa dai un simplu telefon.
31 voturi
Trimis de: necunoscut la 29.11.2009
La Radio Erevan, un ascultator amarit din Romania intreaba: - De ce trebuie sa stringem cureaua in perioada asta de criza? Radio Erevan raspunde: - De git.
28 voturi
Trimis de: giony la 30.11.2009
Alunita: Bunicooo! Ce bine ca ai venit! bunica: De ce? Alinuta: Mama a zis ca numai tu mai lipseai.
28 voturi
Trimis de: rhadoo la 16.11.2009
Câţiva gândaci joacă fotbal într-o cană. Deodata unul zice : Data viitoare jucăm în cupă!
27 voturi
Trimis de: jhon la 27.11.2009
un om care cunoaste trei limbi se numeste trilingv ,unul care cunoaste doua limbi bilingv iar cel care cunoaste o limba se numeste american
26 voturi
1 2 3 >>