Concurs Noiembrie 2010

Trimis de: Net la 11.11.2010
Copilul: - Mama, ingerasii zboara? Mama: - Da, puiu mamii, toti ingerasii zboara. Copilul: - Atunci, Diana, babysitter-ul nostru cand o sa zboare? Mama: - Cum adica, sa zboare?! Copilul: - Pai tati i-a spus ieri Dianei \\\"ce sa-ti aduc ingeras, cand vin?\\\" si tu ai spus ca toti ingerasii zboara! Mama: - Maine dimineata puiule, cu siguranta maine dimineata, zboara!!!
34 voturi
Trimis de: Ionela la 18.11.2010
Calugarita se duce la doctor: - Doctore, nu pot scapa de sughit. Doctorul o consulta si-i spune: - Sunteti insarcinata. Calugarita se intoarce la manastire si povesteste ce i-a spus doctorul. A doua zi stareta se adreseaza doctorului: - De ce i-ati spus asta calugaritei noastre? - Ca sa o sperii si sa scape de sughit... La care stareta: - Cel care s-a speriat a fost episcopul, s-a aruncat din turn!
20 voturi
Trimis de: mos gerila la 17.11.2010
Era odata un baiat aflat la pubertate si intr-o zi s-a apucat el sa descopere o noua teorema a relativitatii timpului stand de vorba cu un baiat smecher(cel care a scris bancul) -Scuza-ma smechere nu stii cum sa descoper o noua teorema a relativitatii timpului? a intrebat Einstein pubertin. -Timp-ula mea! i-a raspuns smecherul.
18 voturiTrimis de: reky la 10.11.2010
O gaina avea doua picioare , in special stangul!
9 voturi
Trimis de: Chuchyca la 10.11.2010
Cica un shoricel vede un liliac si ii spune la maica-sa:Maaaaaaaamaaaa......uite!!!!un ingerash....
8 voturi
Trimis de: marcuta camelia la 07.11.2010
2 pitici se duc la prostituate. Isi ia fiecare cate una si se duc intr-o camera. Fiind pudici sting lumina si trec la treaba. A doua zi. Al 2-lea pitic fiind stresat ca toata noaptea primul pitic a strigat intr-una \"1..2..3..Si! . 1.2.3.Si!\", ii reproseaza ca a fost galagios: -Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am nici macar o erectie. -Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat.
6 voturi
Trimis de: doarmarius la 08.11.2010
Sotul si sotia, seara in pat. Sotul: - As vrea sa facem dragoste acum. Acum, te doresc atat de mult! Sotia buimacita de somn: - Te rog, nu acum. Mi-e foarte somn si ma doare capul. Maine! Iti promit! Sotul: - Sssssst! Vorbesc la telefon!
4 voturi
Trimis de: Bogos Liliana la 09.11.2010
vin Maria si Ion de la o nunta dimineata cand este frig de crapa pietrele.Ion, pescar inrait, nu rezissta ispitei de a nu opri masina in fata lacului din drum spre casa...Ion o pune pe Maria in mijlocul unui foc improvizat si merge de arunca undita cu speranta de a prinde ceva. Dupa 20 de minute ii ingheata mainile de nu le mai simte si merge la Maria si-i zice: -Mario, mi-au inghetat mainile, nu pot sa le bag intre picioare la tine? Maria, nedumerita, accepta, dupa ce se incalzeste mai arunca iar undita la apa si iar sta degeaba, fara sa prinda, si iar merge la Maria sa se incalzeasca. A 6 oara cand vine la Maria, aceasta il opreste si-i zice-: Ioane, dar urechile nu le bagi?=))
4 voturi
Trimis de: doarmarius la 08.11.2010
Soţul intră seara în dormitor cu două aspirine şi un pahar cu apă. Soţia întreabă: - Asta pentru ce mai e? - Pentru durerea ta de cap! - Dar nu mă doare capul! - Aha, te-am prins!
3 voturi
Trimis de: doarmarius la 08.11.2010
Merge unu cu nevasta sa ia cina la restaurant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice: - Uite cum arat, ca o scroafa ! El raspunde: - Si te-ai mai si murdarit pe deasupra !!!
3 voturi
1 >>