Concurs Octombrie 2009

Trimis de: razvi la 07.10.2009
Intra Bula intr-un magazin si intreaba: -Aveti o palarie rosie, nu prea rosie, da rosie? Vanzatorul: -Nu, nu avem. Adoua zi in acelasi magazin intra Bula: -Aveti o palarie verde, nu prea verde, da verde? Vanzatorul: -Vrei sa ma pupi in c*r, nu prea in c*r, da in c*r?
84 voturi
Trimis de: valentin la 06.10.2009
Doi ciobani stateau de vorba si isi povesteau aventurile amoroase.Unul dintre ei zice: -No,vezi tu copacu cela?Acolo am violat eu pe una. -Asa ma? -Asa si era si masa de fata. -Asa ma si masa ce a zis? -Mee
42 voturi
Trimis de: deeapolitm la 18.10.2009
- Bulă, care este cea mai urîtă soartă a unui cîine? - Băsescu.
41 voturiTrimis de: Bogdan la 31.10.2009
Vine Ion de la servici,si cand intra in casa,aude din camera fiului sau rastete,zgomote.Merge el in camera la fiul sau,si il vede pe Ionicel,facand sex cu prietena sa.La care Ion:Ahh ce bine.Credeam ca va drogati
31 voturi
Trimis de: endy la 25.10.2009
- Ieri am omorat cinci muste - trei masculi si doua femele. - Cum ai stiut care sunt masculi si care femele? - Simplu: trei s-au asezat pe o lada de bere si doua pe cardul de credit.
25 voturi
Trimis de: georgyana_dambovita la 04.10.2009
Dupa nunta, tanara si proaspata nevasta ii spune sotului: - Uite cum o sa mearga lucrurile pe plan sexual de acum inainte: daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, depinde de cum am chef, iar daca parul meu arata complet dezordonat atunci cu siguranta ca vreau sa fac sex cu tine. - Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu chestia cu sexul: seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca nu m-am hotarat daca sa fac sex cu tine ori nu, daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare in fund de freza ta.
22 voturi
Trimis de: BeBe la 18.10.2009
Într-o zi un elefant inanleste o cămilă, la care elefantul zice: - Ce proastă, are ţâţele în spate... Cămila: - Da nu te uiţi la tine că ai pula între ochi ?
20 voturi
Trimis de: eu la 31.10.2009
Într-o zi, o soţie se plînge soţului: - Dragă, sînt nemulţumită că am sînii mici. Soţul îi răspunde: - Ia o bucată de hîrtie igienică, freac-o între sîni şi în cîţiva ani ai să vezi că o să-ţi crească. - De unde ştii? întreabă mirată soţia. - Cu fundul a funcţionat, nu-i aşa?
20 voturi
Trimis de: yo la 02.10.2009
Bula aflanduse la scoala a fost pus in ultima banca de catre profesoara lui pentru ca urma sa vina o inspectie si ii spuse: PROFESOARA: Daca la inspectie spui o singura prostie te exmatriculez din scoala. bula: bine doamna profesoara! In sfarsit vine si inspectoarea si le pune o intrebare elevilor: -Daca va aflati in padure si va fugareste un urs ce faceti? Singurul care a ridicat mana a fost Bula -Spune Bula tu ce faci? -Fug -Si daca ursu fuge si el? -Fug si mai tare. -Si daca ursu fuge si mai tare? -Fug si mai tare. -Si daca ursu fuge si mai tare? -Ma urc intr-un copac. -Si daca se urca dupa tine? -Urc mai sus. -Si daca urca si el mai sus? -Urc si mai sus. -Si daca urca si el si mai sus. -Ma urc in varf. -Si daca se urca si el in varf? La care Bula spune: DA MAI LASA-MA IN PACE CA TU TI CU URSU!
19 voturi
Trimis de: fane satar la 10.10.2009
2 blonde in lift!..liftu swe blocheaza intre etaje , o blonda tipa!! ajutor .!ajutor ! cealanta ii spune hai fata sa strigam amandoua simultan k strigam mai tare ,,, incep blondele a striga !!simultan,simultan simultan!!
17 voturi
1 2 3 >>