Concurs Octombrie 2010

Trimis de: Banu Loredana la 07.10.2010
Bula tocmai iese din sediul militiei judetene si epuizat, se sprijina de un pom. Un trecator se apropie de el, întrebând: - Nu va suparati, nu stiti unde se bate la masina ? - Nu stiu, pe mine m-au batut manual ...
59 voturi
Trimis de: Ada la 03.10.2010
Un motan se plimba pe camp.O vaca il intreaba: -Asa mic si deja ti-a crescut mustata? la care motanul ii raspunde: -Si tu asa mare si fara sutien?
28 voturi
Trimis de: AnnaMaya la 17.10.2010
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decat sotia. Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba: - Cine e fufa asta? - la care sotul raspunde calm: - E amanta mea! Sotia riposteaza pe un ton ucigas: - Divortez! Ma mut inapoi la mama! Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde: - Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale. Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata: - Cine-i tipa care a intrat cu Mitica? Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii: - Este Fifi, amanta lui. Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand: - A noastra-i mai frumoasa!
21 voturiTrimis de: @driaN la 15.10.2010
Bula,in china,se ia la bataie cu un ninja.Se bat ei ce se bat si se hotarasc sa dea fiecare cate o lovitura.Care da mai tare,ala e mai bun. \"Bang!\"loveste ninja.Bula doarme vreo doua zile.Se trezeste el si intreaba: -Ce-a fost asta? -\"Cheia droagonului\"... -\"Bang\" si Bula una in gura chinezului.Se trezeste ninja peste vreo doua saptamani. -Ce-a fost asta ma? -Cheia Franceza.
20 voturi
Trimis de: @driaN la 15.10.2010
Bula,in china,se ia la bataie cu un ninja.Se bat ei ce se bat si se hotarasc sa dea fiecare cate o lovitura.Care da mai tare,ala e mai bun. \"Bang!\"loveste ninja.Bula doarme vreo doua zile.Se trezeste el si intreaba: -Ce-a fost asta? -\"Cheia droagonului\"... -\"Bang\" si Bula una in gura chinezului.Se trezeste ninja peste vreo doua saptamani. -Ce-a fost asta ma? -Cheia Franceza.
20 voturi
Trimis de: @driaN la 15.10.2010
Bula,in china,se ia la bataie cu un ninja.Se bat ei ce se bat si se hotarasc sa dea fiecare cate o lovitura.Care da mai tare,ala e mai bun. \"Bang!\"loveste ninja.Bula doarme vreo doua zile.Se trezeste el si intreaba: -Ce-a fost asta? -\"Cheia droagonului\"... \"Bang\" si Bula una in gura chinezului.Se trezeste ninja peste vreo doua saptamani. -Ce-a fost asta ma? -Cheia Franceza.
18 voturi
Trimis de: Gherghel Cristian la 16.10.2010
Bush , Basescu si Putin se duc la Dumnezeu sa il intrebe peste cat timp poporul lor va fi fericit. Primul s-a dus Bush si ii zice lui Dumnezeu: -Doamne ,peste cat timp poporul meu va fi fericit? Dumnezeu raspunde : -Peste 10-15 ani. Bush se apuca de plans , Dumnezeu il intreaba de ce la care Bush raspunde: - Pentru ca peste atata timp eu voi fi batran si nu o sa ma pot bucura alaturi de el. Acum era randul lui Putin. El il intreaba pe Dumnezeu peste cat timp poporul lui va fi fericit , Dumnezeu ii spune ca peste 50 de ani la care Putin se apuca si el de plans. Dumnezeu il intreaba de ce plange la care el raspunde: -Peste 50 de ani eu voi fi mort si nu o sa ma pot bucura alaturi de poporul meu. Acum vine Basescu . -Doamne , peste cat timp poporul meu va fi fericit? Dumnezeu se apuca de plans iar Basescu il intreaba de ce polange. Dumnezeu raspunde: -pt ca atunci cand poporul tau o sa fie fericit eu nu o sa ma pot bucura alaturi de tine!
18 voturi
Trimis de: @driaN la 15.10.2010
Bula,in china,se ia la bataie cu un ninja.Se bat ei ce se bat si se hotarasc sa dea fiecare cate o lovitura.Care da mai tare,ala e mai bun. \\\\\\\"Bang!\\\\\\\"loveste ninja.Bula doarme vreo doua zile.Se trezeste el si intreaba: -Ce-a fost asta? -\\\\\\\"Cheia droagonului\\\\\\\"... \\\\\\\"Bang\\\\\\\" si Bula una in gura chinezului.Se trezeste ninja peste vreo doua saptamani. -Ce-a fost asta ma? -Cheia Franceza.
17 voturi
Trimis de: adelaidaanka la 08.10.2010
Ion primeste chemare sa lucreze in America 3 luni de zile.Dupa lungi sfatuiri cu Maria aceasta il lasa sa pleca cu conditia sa ii aduca cind vine o pereche de bichini si o plasa de prins parul sa nu fie nimeni ca ea in sat. Pleca ion lucra 3 luni la intoarcere vazu un magazin imens si afara scria asa:LA NOI GASITI ORICE PRODUS DACA NU GASITI PRIMITI BANI IN SCHIMB DAR ESTE IMPOSIBIL:Intra Ion se uita il vede o vanzatoare:BUNA ZIUA CE DORITI? Ion:Doamna as dori o pereche de bikini cu plasa de prins paru pt Maria mea. Vanzatoarea mirata il mai intreba odata Ion tot asa Fugi vanzatoarea la patron sa il anunte ce a cerut clientu asta foarte mirat ii spuse :Fugi repede ial deoparte dai cati bani vrea ca asta ne cere si chiloti cu cofraj pt oua.
11 voturi
Trimis de: alex la 11.10.2010
Iulian Dinca sta de vorba cu alti doi homosexuali prostituati, ca si el. Primul se vaita: \"Nu mai sunt vremurile de altadata... Am ajuns sa o sug pentru numai 5 lei\". Al doilea zice: \"Inca e bine. Sa nu ajungi ca mine, sa o sugi pentru o paine\". La care Iulian Dinca zice: \"Mai baieti. Voi inca traiti bine. Sa nu ajungeti ca mine, sa o sugeti numai ca sa aveti ceva cald in stomac\".
9 voturi
1 >>