Concurs Septembrie 2009

Trimis de: adryanovic la 03.09.2009
Un fan oltean, un fan stelist si unul dinamovist fiind intr-o tara musulmana sunt prinsi bind o sticla de Jack Daniels, sunt arestati si aruncati in inchisoare pina la stabilirea pedepsei. In fine vine ziua judecatii, sunt adusi in fata molahului care le arata bunavointa, condamnandu-i la doar 30 de lovituri de bici dupa care vor fi liberi sa plece. Ba mai mult spre norocul lor in ziua respectiva era o mare sarbatoare musulmana, asa ca molahul ii da fiecaruia voie sa ceara ceva inainte de a fi biciuiti. Primul care urmeaza a fi biciuit este stelistul, care dupa ce se gindeste putin zice: \"legati-mi o perna in spate\". I se leaga perna, dar nu rezista decit la primele 10 lovituri dupa care se rupe, asa ca tot trebuie sa sufere celelalte 20 lovituri inainte de a fi dus pe brate singerind si plingind. Urmatorul este dinamovistul, care zice: \"legati-mi 2 perne in spate\". Dar nici macar cele 2 perne nu pot sa reziste decit la 15 lovituri, trebuind sa le sufere ca si stelistul pe celelalte. Ultimul care trebuia biciuit era fanul craiovean, dar inainte de a-si spune dorinta, molahul ii zice: \"Esti fanul celei mai frumoase echipe din tara ta, cu cei mai loiali si pasionali suporteri, asa ca poti avea 2 dorinte!\". Auzind asta oltenul spune: \"Multumesc pentru bunatatea pe care mi-o arati si drept recunostinta, vreau 100 de lovituri de bici in loc de cele 30.\" \"Nu numai ca esti un om de onoare esti si foarte curajos\" ii spune molahul, privindu-l cu respect. \"Daca 100 de lovituri sunt ceea ce doresti, atunci 100 de lovituri vor fi. Acum ai dreptul la cea de-a doua dorinta,deci care este?\" \"Va rog legati-l pe dinamovist in spatele meu
48 voturi
Trimis de: george_pitesti la 07.09.2009
De ce sta Bula iarna in coltul camerei? Pentru ca a auzit el ca acolo e 90 grade....
47 voturi
Trimis de: georgiana oprea la 05.09.2009
Un tip isi duce sotia la ginecolog, ca nu parea sa aiba ceva in regula Doctorul il expediaza pe tip in sala de asteptare si o consulta pe sotie. Dupa un timp, sotia iese afara si sotul este chemat inauntru. Dom-le doctor... care e problema? Stiti... e foarte complicat... va trebui sa faceti dragoste de 3 ori pe zi sau altfel va muri. Tipul iese din camera. Sotia il intreaba: \"Ei, ce a zis doctorul?\" \"Ca... o sa mori\"
45 voturiTrimis de: Alexandru Dinulescu la 06.09.2009
Intr-o zi vine la Rabin sotia unui evreu : Rabine , barbatul meu ma inseala ! , vine tarziu acasa nu mai vrea sa fac dragoste cu mine si la telefon tot suna cineva si nu vrea sa vorbeasca cu mine , ce sa fac ? Rabinul: Trimite-l la mine , o sa vorbesc eu cu el ! A doua zi sotul se duce la Rabin impreuna cu un bun prieten pentru a-si face curaj , intra la el si acesta ii spune : Am auzit ca iti neglijezi familia , ca umbli cu alte femei , ca nu mai aduci bani acasa.... Sotul : nu e adevarat , Rabinul: cum nu umbli tu cu cea roscata care sta in bloc cu tine la parter ? Sotul : Nu Rabine Rabinul : Nici cu vaduva aia de vi-a -vis , aia focoasa ? Sotul : Nu ! Rabinul : eee sa nu-mi spui ca nici cu cea de la magazinul din colt nu ai nimic , Sotul : nu Rabine , nu am nimic ... Rabinul : Ok atunci esti liber , si sa ai mai mult grija de familie ! Sotul iese si intalnindu-se cu prietenul care-l astepta la usa ii spune : Hai ca am facut rost de adrese noi !
38 voturi
Trimis de: georgiana oprea la 05.09.2009
Un homosexual se indragostise teribil de un doctor Sta el ce sta se gandeste cum sa faca si intr-un final se programeaza la o consultatie Intra in cabinet si incepe: -Domnul doctor, ma inteapa ceva tare, tare rau in fund. Nu stiu ce ar putea fi. Ce credeti sa fie? La care doctorul: -Pai, hai sa vedem. Puneti-va pe masa sa va consult. In fine, isi trage el manusa ii baga mana in fund, palpeaza cu doua degete pe acolo si zice: -Domnule, n-ai nimic. Homosexualul: -Domnule doctor mai adanc, va rog, mai adanc ma inteapa. Baga doctorul toata palma. Homosexualul il roaga: -Mai mult , va rog ca ma doare mai adanc! Se uita ciudat asta la el. In fine baga mana pana la cot simte ceva si zice: -Domne, dumneata ai ceva in fund. Apuca el cu grija trage usor afara si scoate - stupoare- un trandafir. La care homosexualul: - Pentru dumneavoastra!
36 voturi
Trimis de: Ilisoi Daniel la 30.09.2009
Ce zice un cioban cand isi da jos ciorapii ?? -O mai trecut un an
36 voturi
Trimis de: theodora la 09.09.2009
Intrebare: Sti de ce nu stiu blondele sa scrie numarul 11?S raspuns: Su stiu pe care unu sa il puna in fata!R
35 voturi
Trimis de: karmen la 03.09.2009
3 tipi intr-un bar....se ludau cu cadourile de ziua femeii pe care le-au facut nevestelor primul - ce i-am cumparat eu la nevasta ajunge la o suta in 8 secude si e rosie ca se potriveste cu tinuta ei... ceilalti: - ce i-ai luat mah? - un porche. al 2lea: - ce i-am luat eu la nevasta ajunge la o suta 5 sec si e neagra...ca se potriveste cu tinuta ei.. ceilalti: - ce i-ai luat mah? - un ferrari. al 3-lea ce i-am luat eu la nevasta ajunge la o suta aproape instantaneu ca se potriveste cu tinuta ei.. ceilalti mirati si neincrezatori: - ce i-ai luat mah? - un cantar.
32 voturi
Trimis de: catalin la 09.09.2009
Un cersetor merge la un politist care dirija circulatia si ii spune: c: -Domnu` politist, pot sa va spun un banc cu politicieni? p: -Ai grija ca sunt politist! c: -Nici o problema! il repet pana il intelegeti!
31 voturi
Trimis de: adryanovic la 07.09.2009
- John! - Yes, Sir . - Adu-mi un pahar cu apă! - Ok, Sir. - John! - Yes, Sir. - Mai adu-mi încă unul. - Bine, Sir . - John! - Mai adu-mi un pahar cu apă... - Dar, Sir, nu vă face bine atîta apă... - John, eşti nebun, nu vezi că arde biblioteca?
30 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>