Concurs Septembrie 2012

Trimis de: laura georgiana la 27.09.2012
Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede
7 voturi
Trimis de: aly la 28.09.2012
Ziarul de sambata scrie pe prima pagina:\" Batrana violata in padurea Baneasa!\". Luni in acelasi ziar articolul de fond se numeste: \"Invazie de babe in padurea Baneasa!\"
5 voturi
Trimis de: alexandru la 23.09.2012
Un canibal catre copiii sai.Copii,sa fiti cuminti anul acesta.Daca nu vine Mos Craciun la noi,nu mai mancam friptura.
4 voturiTrimis de: alexandru la 23.09.2012
Bula era pe Moarte si Moartea ii spune:Bula,da-te jos de pe mine!
4 voturi
Trimis de: joker la 07.09.2012
Doua blonde pe o banca in parc. Se apropie de el un necunoscut, se invarte ce se invarte pe langa ele si , la un moment dat zice: -Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe picioare? -Da, sigur, nu e nici o problema! Se mai gandeste asta ce se mai gandeste si zice: -Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe sani: -Da, sigur, nu ne suparam! A treia oara: -Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va sarut? -Da, cum sa nu, se rezolva! Mai sta tipul pe ganduri, la care una ii zice celeilalte: -Hai, sa plecam de-aici, ca pana ne f*** asta, dam in diabet!
1 voturi
Trimis de: joker la 07.09.2012
Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie. Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat: -Voi ce o sa faceti pe viitor? - Eu am sa ma duc sa ma f*** unu\' bine de tot. -Iar tu? - Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat care sa ajunga fotbalist si sa rateze cu poarta goala. - Bine, dar de ce? - Ca sa strige galeria ,,baga-mi-as p*** in ma-ta !\"
1 voturi
Trimis de: joker la 07.09.2012
O blonda se plimba prin cimitir la ora 12 noaptea; in spatele ei apare un vampir: - Sunt vampir si sug sange ! Blonda nu raspunde. - Sunt vampir si sug sange!Blonda tot nu-l baga in seama. Vampirul iar spune: - Sunt vampir si sug sange! Blonda foarte enervata de data asta, raspunde : -SI EU SUG P*** SI NU MA LAUD!
1 voturi
Trimis de: joker la 07.09.2012
Intrebare: Cum asezi patru blonde pe un scaun? Raspuns: intorci scaunul cu picioarele in sus.
1 voturi
Trimis de: joker la 07.09.2012
Trei blonde au mers in vacanta la un hotel care avea cateva camere unde se aflau barbati \"disponibili\". Pe fiecare usa scria nationalitatea si lungimea... Merg blondele la prima usa: francez, 25cm. Se bucura blondele dar se trezeste una si propune sa mearga mai departe. La usa urmatoare: rus, 32cm. Blondele erau in extaz dar zice una : Mai mergem la o usa si daca nu e ceva mai bun ne intoarcem. Pe urmatoarea usa scria: roman, 8cm. Rad blondele si se hotarasc sa-si bata joc de el. Intra prima si iese de acolo jumulita si vai de ea. A doua si atreia la fel. La care ultima care a iesit: - Prostu\' asta de roman a scris grosimea !
1 voturi
Trimis de: alicuta la 08.09.2012
Alinuta si Alinut stateau pe un pod si se uitau la apa, Podu se rupe si Alinuta se ineaca , dar Alinut este mai norocor se prinde cu ochiul de cui
1 voturi
1 >>